While i'm getting my life back together, please look at a fine selection of my photos:

Monday, August 27, 2007

Het begin

Enigszins onbezonnen met dit blog van kiet gegaan. Eigenlijk zocht ik een leuk tooltje om online mijn eigen links te plaatsen. Een blog faciliteerd daarin. Bovendien ben ik van plan een langere motorreis te maken, noem het een lange vakantie, sabbatical, vluchten, of gewoon reizen. Een Blog is een middel om mijn gedachten te ordenen, denk ik, en informatie en links etc. op te slaan. Leuk als men meeleest, niet noodzakelijk.

Aldus. Eigenlijk gaat het goed met mij, in materieel opzicht dan. Voor de rest ben ik al een tijdje beu. Of liever gezegd, ik merk dat ik mijzelf ernstig verveel. In die zin dat weinig mijn enthousiastme kan losmaken.

Hoewel, 2 dingen wel: Het idee van een sabatical. En de min of meer spontane moeiteloze aandacht een 2 jarig meisje, Famke. Dochter van Mike. Merkwaardig, ontroerend, en vooral leuk dat zo'n kruimel jouw persoontje als vanzelfsprekend ervaart en aan je benen hangt, door je opgetilt wil worden en je hand pakt om je overal mee naar toe te slepen. Ik zal eens een foto plaatsen.

Zal ik dan toch aan kinderen toe zijn? Hum, nooit gedacht. Maar goed. op reis dus. Bij voorkeur met motor. Er valt nog een hoop te doen. Voordat een idee een plan is gaat er zal er nog veel water onder heel veel bruggen doorgaan. We zullen zien.